ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΑΝ ΤΟ ΣτΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ…

Μπορεί να προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και οι διαφορές τους να είναι πολλές, στο θέμα όμως της σωστής και απρόσκοπτης λειτουργίας του δήμου Τυρνάβου βρήκαν τον κοινό βηματισμό και με ενιαία έκφραση απέχουν από συνεδριάσεις του δ.σ. και των δημοτικών επιτροπών μέχρι να υπάρξουν οι απαραίτητες διορθώσεις στις αλχημείες του πρώην ΥΠΕΣ Τ. Θεοδωρικάκου που κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το ΣτΕ που χαρακτηρίζει επίσης άκυρες τις όποιες αποφάσεις λαμβάνονται από τις Δημοτικές Επιτροπές μετά την 1η Δεκεμβρίου.

Ο λόγος για τους Αστ. Ροντούλη, Σ. Αμάρι, Χρ. Τσιόπα και Χρ. Μάμμο που για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια στα αυτοδιοικητικά χρονικά κατέθεσαν κοινή πρόταση και υιοθέτησαν ενιαία στάση κερδίζοντας τα θετικά σχόλια της τοπικής κοινωνίας δείχνοντας ότι μπορεί να υπάρξει συνεννόηση και κοινή πορεία σε σημαντικά θέματα όπως είναι τα θέματα σωστής λειτουργίας του δήμου, αρκεί φυσικά να υπάρχει θέληση και να κυριαρχεί ο πολιτικός πολιτισμός.

Με αφορμή την εκφρασθείσα θέση τους και τη στάση που τήρησαν δεν είναι και λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για πολιτική διορατικότητα , αφού οι ίδιες οι εξελίξεις τους δικαιώνουν, με τον ΥΠΕΣ Μάκη Βορίδη, να αναγκάζεται κάτω από την πίεση του ΣτΕ να φέρει στη Βουλή σχέδιο νόμου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αντισυνταγματική ρύθμιση Θεοδωρικάκου για την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τα Δημοτικά Συμβούλια και την πλασματική πλειοψηφία που αποκτούσαν οι Δήμαρχοι στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ