33ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΔΕ 23ΧΡΟΝΗ

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε νεαρή κοπέλα στα χέρια 33χρονου, ο οποίος της έταξε δουλειά σε νυχτερινό κέντρο, αλλά, τελικά, την κλείδωσε σε ένα διαμέρισμα και την εξέδιδε μέχρι εκείνη να καταφέρει να δραπετεύσει.

Μια σοκαριστική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με θύμα μια 23χρονη, η οποία έζησε τραγικές στιγμές όντας αιχμάλωτη και φυλακισμένη σε διαμέρισμα των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τον Μάιο του 2020 η νεαρή πήγε σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας όπου είχε κλείσει ραντεβού με έναν 33χρονο, ο οποίος της συστήθηκε ως ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και της έταξε δουλειά ως «λουλουδού».

Αντιθέτως, ο άνδρας την κλείδωσε στο διαμέρισμα και την εξέδιδε για τέσσερις μήνες μέχρι εκείνη να καταφέρει να δραπετεύσει. Ο δράστης ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία εις βάρος της κοπέλας, ενώ έκλεινε ραντεβού με πελάτες μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού. Την μετέφερε ο ίδιος στα σημεία όπου κλείνοντας διαδικτυακά τα ραντεβού και κρατούσε το σύνολο των χρημάτων.

Ο 33χρονος συνελήφθη χθες με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και της παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες υποθέσεις.

Η κοπέλα, που είναι σήμερα 23 ετών, κατάφερε μεν να δραπετεύσει τον Αύγουστο του 2020, όμως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε αισθανθεί ασφαλής ώστε να τον καταγγείλει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ