ΕΠΙΘΕΣΗ Γ. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΣΕ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2012 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Γιώργος Ακριβούλης σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

Δεν πέρασαν ούτε δυο εβδομάδες από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο γραφείο του δημάρχου Κιλελέρ αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ Νίκαια 2012, κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβε τη διαβεβαίωση δια στόματος δημάρχου πως «ο δήμος Κιλελέρ βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στην πορεία της…», και οι παράγοντες της ομάδας ανακοίνωσαν πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα λόγω αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων!

Αναρωτιέται κανείς, ο κ. Νασιακόπουλος πώς ακριβώς εννοούσε πως ο δήμος θα σταθεί αρωγός στην ομάδα μπάσκετ; Δια των ευχών του;

Είναι δυνατόν ένας δήμος, οικονομικά υγιής σύμφωνα με τον κ. Νασιακόπουλο, να αδυνατεί να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία;

Φυσικά οι πολίτες του δήμου Κιλελέρ γνωρίζουν πλέον καλά, πως χρήματα βρίσκονται εύκολα μόνο για την «τακτοποίηση» φίλων και συνεργατών του δημάρχου. Ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μια ακόμα πρόκληση αυτή η συμπεριφορά που αν μη τι άλλο αποδεικνύει πως η δημοτική αρχή του κ. Νασιακόπουλου πορεύεται χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο για το μέλλον του δήμου.

Ο κ. Νασιακόπουλος δεν είναι υπόλογος μόνο απέναντι στους ανθρώπους και αθλητές της ομάδας, αλλά σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ