ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου

Ανακοίνωση εν όψει των ανακοινώσεων της κυβέρνησης μέσω του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με τα υπόλοιπα αγροτικά προϊόντα στα οποία θα δοθούν ενισχύσεις μέσα από χρηματοδοτικά εργαλεία στο πλαίσιο του αιτήματος μας για αναπλήρωση χαμένου εισοδήματος, εξέδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Θα θέλαμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση όπως κάναμε και όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα από τους αγώνες αλλά και από μια σειρά συναντήσεων με φορείς αλλά και με τον ίδιο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην Θεσσαλονίκη, ότι όλα τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής του Δήμου Τυρνάβου έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα το τελευταίο έτος από μια σειρά αρνητικών παραγόντων χωρίς την υπαιτιότητα των αγροτών μας.

Έτσι λοιπόν ελπίζουμε να δοθούν μέσα από τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα επιλέξει η κυβέρνηση πόσα που θα καλύπτουν την απώλεια εισοδήματος για τα Αχλάδια τα Σταφύλια αλλά και τα Ροδάκινα-Νεκταρίνια.
Στα οποία Ροδάκινα-Νεκταρινια είχαμε πριν λίγα χρόνια τον πλήρη εμπαιγμό όταν σε ολόκληρο Νόμο Λάρισας αποζημιώθηκαν ελάχιστα στρέμματα Ροδάκινων διότι σκοπιμα επιλέχθηκαν ποικιλίες οι οποίες δεν βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο αυτό αλλά κυρίως και των αποφάσεων της σύσκεψης της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στην οποία μετείχαμε, θα πραγματοποιήσουμε έκτακτο Δοιηκητικό Συμβούλιο του Αγροτικού μας Συλλόγου όπου θα οριστεί ημερομηνία ανοιχτής γενικής συνέλευσης ώστε από κοινού όλοι οι συνάδελφοι να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ