ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ο Χρήστος Καπετάνος έστειλε μήνυμα από τα Δελέρια

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο καφενείο στα Δελέρια του δήμου Τυρνάβου παραβρέθηκε και μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας, Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, τονίζοντας τα εξής:

«Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε άμεσα, χωρίς «μεσάζοντες», με μοναδικό, κοινό μας στόχο την εξομάλυνση των δυσχερειών που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας και στις συνθήκες άσκησης του επαγγέλματός σας. Εφόσον γινόμαστε κοινωνοί αυτών των προβλημάτων όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, είναι χρέος μας, σε πρώτο επίπεδο, να τα διαβιβάζουμε στα αρμόδια κέντρα λήψης αποφάσεων».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καπετάνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αγρότες από την περιοχή, οι οποίοι του εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους για το αυξημένο κόστος παραγωγής και τις αδιάθετες ποσότητες αγροτικών προϊόντων. Επιπλέον, έκαναν λόγο για την αναγκαιότητα κατασκευής του φράγματος Δελερίων, ενώ, τέλος, ανέφεραν ότι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλεται από την Κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο για την στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και ειδικά κατά τη φετινή χρονιά που αυτό έχει συμπιεστεί.

Ο Χρήστος Καπετάνος από την πλευρά του, τους διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα και οι ανησυχίες τους έχουν ήδη μεταφερθεί στα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη , ωστόσο θα διαβιβαστούν εκ νέου, με τη συνδρομή τους, δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που συνεχίζουν να βιώνουν οι δραστηριοποιούντες στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

«Παρά τα προβλήματα που πάντα «τρέχουν», οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε το έργο που καταβάλλει η Κυβέρνηση για την στήριξη της αγροτικής οικονομίας και την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και ειδικά εν μέσω των ιδιαζουσών, διεθνών οικονομικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η ενεργειακή κρίση. Το πλέον σημαντικό είναι να χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης, όπως αυτή που έχουμε δημιουργήσει μεταξύ μας, προκειμένου κανείς να μην αισθάνεται και να είναι μόνος του, από οποιαδήποτε επαγγελματική ή κοινωνική ομάδα, από οποιοδήποτε χωριό και απομακρυσμένη περιοχή του νομού μας» ανέφερε, κλείνοντας, ο κ. Καπετάνος, ευχαριστώντας, παράλληλα, τους κατοίκους για τη φιλοξενία και τη θερμή τους υποδοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ