ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙ ΕΡΓΟ 2.1 ΕΚ. €

Αφορά την αύξηση της χωρητικότητας των δεξαμενών και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων – Η χρηματοδότηση είναι από το Ταμείο Ανάκαμψης

Μία νέα μεγάλη επένδυση αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου που εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 2,1 εκ. € από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η επένδυση για την οποία σας είχε ενημερώσει το Μάιο το paidis.com εντάσσεται σε ένα συνολικό πρόγραμμα επενδύσεων που ξεκίνησε να υλοποιεί ο συνεταιρισμό με στόχο τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του οινοποιείου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της αύξησης παραγωγής και αποθήκευσης.

Η νέα αυτή επένδυση που έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης προβλέπει αύξηση της χωρητικότητας των δεξαμενών και εκσυγχρονισμό του οινοποιείου.

Με δεδομένη την έγκριση της χρηματοδότησης, το βράδυ της Πέμπτης συνεδρίασε σε κλίμα ικανοποίησης και αισιοδοξίας το δ.σ. του Οινοποιείου που ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από τον πρόεδρο Χρ. Τσιτσιρίγγο και αποφάσισε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης του έργου, το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση του συνεταιρισμού στην αγορά κρασιού και αποσταγμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οινοποιείου κ. Τσιτσιρίγγος σε δήλωσή του στο paidis.com αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη και την έγκριση της χρηματοδότησης, τόνισε:

«Η διοίκηση του συνεταιρισμού με υπευθυνότητα και σχέδιο προωθεί δράσεις και έργα που έχουν σαν στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του συνεταιρισμού προς όφελος των συνεταίρων και της τοπικής οικονομίας.

Με τη νέα μας αυτή επένδυση βάζουμε το συνεταιρισμό σε τροχιά ανάπτυξης, ενισχύουμε τη θέση του στην αγορά κρασιών και αποσταγμάτων, εξασφαλίζουμε ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Με τη δουλειά μας και τη συνεργασία με τους φορείς και το κράτος εξασφαλίζουμε ένα καλύτερο αύριο για το Οινοποιείο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι βοήθησαν για να εξασφαλιστεί αυτή η σημαντική χρηματοδότηση και ειδικά τον γ.γ. του ΥΠΑΑΤ κ. Κ. Μπαγινέτα και το βουλευτή Λάρισας κ. Χ. Κέλλα που είναι πάντα δίπλα μας και ενισχύουν τις προσπάθειές μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ