ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΟΝΤΑΣ

Τους όρους και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα μπορούσε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών θέτει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb ο γνωστός επιχειρηματίας Βαγγέλης Σιόντας, ανοίγοντας ένα ακόμη παράθυρο υποψηφιότητας στο συγκεκριμένο δήμο και μάλιστα στο χώρο της κεντροδεξιάς. Στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες, θα ήθελα να τοποθετηθώ στα δημοσιεύματα που με φέρουν σαν προτεινόμενο ή ενδιαφερόμενο για την δημαρχία του δήμου Τεμπών.

Ανέκαθεν ήθελα να είμαι ουσιαστικός και ωφέλιμος στα λεγόμενα μου και στις πράξεις μου. Σίγουρα είναι τιμητικό το ενδιαφέρον μερίδας του κόσμου για μένα όμως οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να δεχθώ την υποψηφιότητα μου χωρίς κάποια δεδομένα.

Τα δεδομένα αυτά είναι η δυνατότητα προσφοράς στον τόπο μου που θα επιτευχθεί με την συνεργασία με άξιους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα και την θέληση της προσφοράς.

Επίσης θέλω στην προσπάθεια αυτή να αφήσουν όλοι στην άκρη την κομματική τους ταυτότητα για την διακυβέρνηση της Ελλάδας, την φυλετική τους καταγωγής (βλάχοι, Σαρακατσιάνοι, ντόπιοι κ.α.) και να έχουν μόνο την ταυτότητα του δημότη Τεμπών.

Με τους συνεργάτες μου θα επεξεργαστούμε ιδέες μου, ιδέες τους και οποιαδήποτε καλή πρόταση από όποιον υπάρχει, για τα προβλήματα του δήμου και θα κάνουμε ένα πρόγραμμα δράσης για τον δήμο μας.

Αυτό το πρόγραμμα θα το καταθέσω και θα ζητήσω την στήριξη του από την τοπική κοινωνία, η οποία στήριξη του θα ήθελα να επιβεβαιωθεί με την συμμετοχή των πολιτών του δήμου μας, στον συνδυασμό με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για δήμαρχος Τεμπών. Αν αυτήν η προσπάθεια αγκαλιαστεί με εκτίμηση από την τοπική κοινωνία, θα πάρει σάρκα και οστά και θα δημιουργήσει την υποψηφιότητα μου.

Θέλω οι δημότες να γνωρίζουν τι θα ψηφίσουν και να ξεκινήσουν την προσπάθεια στήριξης έχοντας στα χέρια τους την πρόταση του συνδυασμού μας.

Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα ενασχόληση σας, σας υπόσχομαι ότι αυτή η πορεία που δεν ξέρουμε την εξέλιξη της θα είναι μια πορεία έντιμη και ξεκάθαρη !!!!

Εμπρός Ενωμένοι όλοι μαζί για τον δήμο Τεμπών!!!!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ