ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥ ΖΗΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

7 αθλητές και αθλήτριες θα στελεχώσουν την επίλεκτη ομάδα Ταεκβοντό της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) για το 2023

Μεγάλη επιτυχία για την σχολή Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα, που για μια ακόμη χρονιά, βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των διακριθέντων συλλόγων στην Βόρεια Ελλάδα.
Έπειτα από την ολοκλήρωση και των 3ων πρωταθλημάτων, ο Αθλητικός Όμιλος Ταεκβοντό Αμπελώνα “ΕΥΖΗΝ”, κατέκτησε την 3η θέση στην γενική βαθμολογική κατάταξη συλλόγων ανάμεσα σε 118 συλλόγους από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Οι αθλητές του συλλόγου για μια ακόμη φορά, πρωταγωνιστούν στο άθλημα του Ταεκβοντό και 7 αθλητές και αθλήτριες θα στελεχώσουν την επίλεκτη ομάδα Ταεκβοντό της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) για το 2023.

Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία στις κατηγορίες τους και πέτυχαν την είσοδο τους στην ομάδα των επίλεκτων αθλητών είναι:

1. Ντόβα Ειρήνη του Χαράλαμπου.

2. Τσέτσιλα Δέσποινα του Ιωάννη.

3. Μαστοροδήμου Παναγιώτα του Παναγιώτη.

4. Μπαργιώτα Αναστασία του Ηλία.

5. Γκόλτσιου Νεφέλη του Χρήστου.

6. Μπαργιώτας Εμμανουήλ του Ηλία.

7. Γρηγορίου Μάριος του Ιωάννη.

Το Δ.Σ. και η πρόεδρος Κωνσταντίνα Γκαγκανιάρα συγχαίρουν τους προπονητές Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα του συλλόγου και έχει ως αποτέλεσμα τις συνεχόμενες διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Α.Ο. Ταεκβοντό Αμπελώνα “ΕΥΖΗΝ”.

Κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι καταφέρνουν να συμμετέχουν ως μέλη της Εθνικής ομάδας, οι επίλεκτοι αθλητές στα κλιμάκια της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και παράλληλα να επιβραβεύονται από την πολιτεία με μοριοδότηση για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) της χώρας μας.!!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ