ΝΙΚΗ – “ΑΝΑΣΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Μεγάλη, εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, που “άλωσε” την Άμφισσα, με το επιβλητικό 59 – 75.
Οι Αμπελωνίτες στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα του νομού Φωκίδας, στην κυριολεξία, με την “πλάτη στον τοίχο”, καθώς σε περίπτωση ήττας, η Άμφισσα θα διπλασίαζε τις νίκες της επί της Αμπελωνίτικης ομάδας και συγχρόνως θα την “βύθιζε” στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίχτες του Γιαννόπουλου, όμως, έβγαλαν αντίδραση, ήταν σοβαροί σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, ενώ από την αρχή του αγώνα, είχαν το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο και δεν έχασαν ποτέ, υπερκαλύπτοντας, μάλιστα και τη διαφορά του ενός πόντου, που είχαν ηττηθεί στον Αμπελώνα.

Οι Αμπελωνίτες στην επόμενη αγωνιστική έχουν ρεπό, καθώς η ομάδα της Νίκαιας, που θα αντιμετώπιζαν, έχει αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα, με τον αγώνα να κατοχυρώνεται υπέρ των Αμπελωνιτών με 20 – 0.

Την μεθεπόμενη αγωνιστική, 29 Ιανουαρίου, οι Αμπελωνίτες θα ταξιδέψουν στην Πρέβεζα, όπου θα αντιμετωπίσουν το τοπικό Καναλάκι και σε περίπτωση νίκης, θα αναρριχηθούν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ