ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ Ο ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης Μουζακίου Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκε ,ως προσκεκλημένος , ο δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας Άκης Νασιώκας.

Στο χαιρετισμό του ο κ.Νασιώκας ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: « Ξεκινάμε έναν αγώνα με στόχο να καταστήσουμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ ισχυρό , ώστε σύντομα να αποτελέσει πόλο διακυβέρνησης για το καλό της χώρας και κυρίως των μεσαίων και κατώτερων στρωμάτων.

Την περίοδο 2010-2012 είχαμε μια πολιτική ανακατάταξη , που έφερε το ΠΑΣΟΚ σε μειονεκτική θέση έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που επένδυσε στην οργή των πολιτών για τα μνημόνια, τάζοντας εύκολες μα ανεφάρμοστες λύσεις. Το πρόβλημα δεν θα ήταν μεγάλο αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πράγματι ένα κόμμα της κεντροαριστέρας και της σοσιαλδημοκρατίας. Όμως στην πραγματικότητα είναι ένα αριστερίστικο και λαΪκιστικό κόμμα, που δε μπορεί να ορθώσει σοβαρό αντιπολιτευτικό λόγο απέναντι στη συντηρητική δεξιά του κ.Μητσοτάκη.

Η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή δημοκρατική παράταξη που θα εκφράσει γνήσια τη μεσαία τάξη που πλήττεται από τις συντηρητικές επιλογές της κυβέρνησης.

Το κίνημά μας έχει σήμερα ισχυρά όπλα στη μάχη για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Η ηγεσία μας , που εκφράζει τη νέα γενιά, σε συνδυασμό με το σύγχρονο πρόγραμμά μας είναι η αφετηρία μας.

Επιπλέον η ιστορία μας και το μεγάλο έργο που το ΠΑΣΟΚ προσέφερε στην ελληνική κοινωνία είναι τα εχέγγυά μας. Το ΕΣΥ, το ΑΣΕΠ, η Είσοδος της Ελλάδας στην ΟΝΕ και της Κύπρου στην ΕΕ, η διαύγεια και τόσο άλλα φέρουν αποκλειστικά τη σφραγίδα της παράταξής μας.

Στις εκλογές του 2023, ενθυμούμενος τη ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου, θα πω πως έχουμε μόνο μια επιλογή ως ΠΑΣΟΚ-να πετύχουμε!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ