ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

Ενημέρωση της παράταξης για τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας

Συναδέλφισσες – οι
έγινε σήμερα συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας με θέματα:

1) τη συγκρότηση του προεδρείου όπου υπήρξαν δύο υποψηφιότητες για την θέση του προέδρου

α) ΦΟΥΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ εκ μέρους της ΔΑΚΕ (4 ψήφους )

β) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (3 ψήφους)

Οι παρατάξεις ΣΥΝΕΚ και ΑΣΕ –ΠΑΜΕ ψήφισαν λευκό

Όπως είναι φανερό κάποιοι αρνούνται να πάρουν την ευθύνη που τους αναλογεί και κρύβονται πίσω από ευκαιριακά επιχειρήματα . Μάλιστα ο εκπρόσωπος της ΑΣΕ μας κάλεσε να αποσύρουμε την υποψηφιότητα μας (!). Καλούμε τον κλάδο να βγάλει για μια φορά ακόμα συμπέρασμα.

2) Ως ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη το σωματείο να λειτουργήσει (πέρα από την συγκρότηση του προεδρείου) καταθέσαμε άμεση πρόταση αγώνα με κύρια αιτήματα το ζήτημα της ακρίβειας και των πραγματικών αυξήσεων στους μισθούς μας προτείνοντας την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την επόμενη εβδομάδα ώστε να καθοριστούν μορφές πάλης για τα παραπάνω αιτήματα . Επίσης προτείναμε να αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των σχολείων τα άμεσα οικονομικά μας αιτήματα.

Οι προτάσεις έγιναν δεκτές από τις άλλες παρατάξεις εκτός της ΔΑΚΕ που επιφυλάχθηκε να απαντήσει σε λίγες μέρες.
Συνάδελφοι –ισσες οφείλουμε να συσπειρωθούμε στο σωματείο και να χαράξουμε πορεία ανατροπής αυτής της πολιτικής που έχει εξουθενώσει όλους τους εργαζόμενους της χώρας.

Ως ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ δεν πρόκειται να σταματήσουμε αυτή την προσπάθεια , ούτε πρόκειται να μπούμε σε εκλογική αναμονή όπως θέλουν κάποιοι .

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ