ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ…

Γεγονός του προηγούμενου Σαββατοκύριακου μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ο χορός του συλλόγου Αβδελλιωτών στο κτήμα ΕΛΕΝΑ. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους του συλλόγου ενώ πολλά ήταν και τα πολιτικά πρόσωπα του νομού που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας, Στ. Μπίζιου και Ευ. Λιακούλη, ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας και το σύνολο σχεδόν των αντιδημάρχων του δήμου Τυρνάβου, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Μπίλης και Καλαμπάκας, η Αβδελλιώτισσα πρόεδρος του περιφερειακού συμ,βουλίου Τάνια Ντόκου, ο πρόεδρος της κοινότητας Αβδέλλας Δ. Δερπάνης, ο επικεφαλής της Πόλης που Θέλουμε Σ. Αμάρι και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, υποψήφιοι βουλευτές και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ηταν μία όμορφη βραδιά, πόλος έλξης για τους πολιτικούς του νομού που βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους παρευρισκόμενους και φυσικά να απολαύσουν τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου που καταχειροκροτήθηκαν για την εμφάνισή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ