ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.: ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ – ΑΜΠΕΛΩΝΑ Θ. ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ ΚΑΙ Χ. ΚΑΣΙΜΗΣ

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Χαράλαμπος Κασίμης και ο Συντονιστής του Τμήματος της Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Θεοφάνης Κουρεμπές θα βρίσκονται από την Πέμπτη 26/1 στη Λάρισα προγραμματίζοντας επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς του Νομού.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/1 θα επισκεφτούν τον Τύρναβο και στις 13:00 θα έχουν συνάντηση στο ΑΣΕΠΟ με την Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Συνεταιρισμού.

Στις 14:00 στον Αμπελώνα θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του κτηνοτροφικού συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου Ζήση Παρλίτση.

Την Παρασκευή 27/1 στις 9 πμ θα επισκεφτούν τον ΕΛΓΑ και θα έχουν συνάντηση με την Διοίκηση του Οργανισμού.

Στις 13:00 θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο μετροπολ όπου θα πάρουν μέρος, μια και είναι ομιλητές, στην προγραμματισμένη ημερίδα-εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΕ του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι οι :

Πέτρος Κόκκαλης ευρωβουλευτής με θέμα: Η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειες

Βασίλης Κόκκαλης βουλευτής, πρώην υφυπουργός Γεωργίας με θέμα: Η Αγροτική Πολιτική στην πράξη- λειτουργία των Συνεταιρισμών.

Χαράλαμπος Κασίμης πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Γεωργίας, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου με θέμα: Η νέα ΚΑΠ, το Στρατηγικό Σχέδιο της χώρας και οι θέσεις του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ.

Φάνης Κουρεμπές, πρώην Διοικητής του ΕΛΓΑ και Συντονιστής του αγροτικού τμήματος της ΚΕ Αγροτικής Πολιτικής με θέμα: Ο ΕΛΓΑ και οι προτάσεις του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ για την καλύτερη λειτουργία του.

Από τη Ν.Ε. Λάρισας του κόμματος καλούνται όλοι οι αγρότες, τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να δώσουν το παρών στην εκδήλωση.