ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ: ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ; ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ…

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Τεμπών που υπογράφει η επικεφαλής Μ. Κωστή

Πλημμύρισαν, για μια ακόμη φορά, τα πολύπαθα Μεσάγγαλα!
Λόγια και υποσχέσεις, άνευ αντικρύσματος, από την δημοτική αρχή του δήμου Τεμπών και την περιφέρεια, για έργα που πρέπει να γίνουν και ποτέ δεν ξεκινούν.
Έργα βιτρίνας, προχειρότητες που κοστίζουν, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα.

Τεράστια η ευθύνη όλων διαχρονικά των δημοτικών, κοινοτικών και περιφερειακών αρχών , που δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για οικισμό η όχι, αλλά και όλων των κυβερνήσεων, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα ώστε να παραχωρηθεί, το παραλιακό κομμάτι και άλλα σημεία της περιοχής, στον Δήμο Τεμπών και όχι στην κτηματική εταιρεία του δημοσίου, ώστε να προβαίνει, ο Δήμος, σε έργα υποδομών, που θα προστατεύουν την περιοχή.

Κύριοι, δεν μπορείτε να συνεχίζετε να “παίζετε” αυτό το παιχνίδι.

Τα Μεσάγγαλα είναι ένας μεγάλος, πολύ μεγάλος οικισμός, που κατοικείται από αρκετούς μόνιμους κατοίκους όλο τον χρόνο και υπάρχει ανάγκη να δημιουργηθεί άμεσα αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων, ώστε ούτε ζωές να κινδυνεύουν ούτε περιουσίες να απαξιώνονται.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για περιττές σπατάλες σε έργα που τα “παίρνει” η βροχή και το κύμα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών, όπως και στην προχθεσινή γενική συνέλευση του εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων, τόνισε δια της επικεφαλής της Μαρίας Κωστή, θα είναι παρούσα και θα παρακολουθεί από κοντά και διαρκώς κάθε εξέλιξη.

Καλούμε τους κατοίκους των Μεσαγγάλων και όλων των παραλίων του δήμου μας, να πάρουν πρωτοβουλίες, τις οποίες θα στηρίξουμε, για την οριστική λύση των προβλημάτων της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ