ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΤΣΙΑΚΑΣ

Δείτε τί αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Τεμπών

Στεκόμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί στον αγώνα των κασταναπαραγωγών της περιοχής μας, αλλά και όλης της χώρας. Ιδιαίτερη είναι η έγνοια μας και η στήριξή μας για την περιοχή των Αμπελακίων, που ανήκει στο Δήμο μας. Το προτεινόμενο ποσό αποζημίωσης των 150€ είναι τόσο υποδεέστερο της αναλογούσας ζημιάς που έχουν υποστεί οι παραγωγοί που αποτελεί μεγάλη κοροϊδία.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς να παλέψουν για την αποκατάσταση της αδικίας και η αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες να αυξήσουν την αποζημίωση στο πραγματικό ύψος που δεν πρέπει να σε είναι καμία περίπτωση είναι χαμηλότερη των 400€. Ταυτόχρονα να αναζητήσουν συμπληρωματικούς πόρους, κυρίως, από την Ε.Ε. και να σωθούν περαιτέρω κίνητρα για την εν λόγω δραστηριότητα η οποία έχει θετική συμβολή και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Επίσης πρέπει να οργανωθούν και να επεκταθούν μεταποιητικές δραστηριότητες, καθώς υπάρχουν πολλαπλές δυνατότητες.

Στη σημερινή μαζικότατη κινητοποίηση, εκπέμφθηκε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, καθώς σε αυτή συμμετείχαν αρκετά άτομα νεαρής ηλικίας, αυτά που μπορούν να διατηρήσουν την ύπαιθρο ζωντανή και να την αναζωογονήσουν. Η νέα αυτοδιοικητική κίνηση “ΑΛΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ” για το Δήμο Τεμπών, με επικεφαλής τον Νίκο Πουτσιάκα, θα είναι πάντα παρούσα σε όλους τους δίκαιους αγώνες. Προχωράμε….

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ