ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με απόφαση της αν. Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Β. Ζιακα, συγκροτήθηκαν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/βαθμιας και Β/βαθμιας εκπαίδευσης στο νομό Λάρισας (ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ).

Στην απόφαση για το ΠΥΣΠΕ αναφέρονται τα εξής:

Συγκροτούμε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Λάρισας το οποίο αποτελείται από τους:

1. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Διευθύντρια Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια της, την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

2. ΤΣΙΤΩΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ11, Διευθυντή 25ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, ως Αντιπρόεδρο-τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον ΔΕΛΗΖΩΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς.

3. ΚΑΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ60, Διευθύντρια του 8ου Νηπιαγωγείου Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την ΑΡΙΔΑ ΣΟΦΙΑ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου.

4. ΛΕΤΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 37ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, με αναπληρωματικό αιρετό μέλος τον ΓΚΟΥΤΖΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

5. ΣΙΜΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, με αναπληρωματικό αιρετό μέλος την ΧΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Στην περίπτωση που το ως άνω Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων με αριθμό 4 και 5 μελών μετέχουν σ΄ αυτό:

Α. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
1. Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ», ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος, τον KΥΡΑΪΛΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, Πρόεδρο Σ.Ι.Σ.
2. Ο ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, των εκπαιδευτηρίων «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΡΑΠΤΟΥ», ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος την ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ ΑΣΠΑ, του Ιδιωτικού Σχολείου «Α. & Χ. ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ».

Β. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
1. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΛΕΚΟΣ, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα εκπαιδευτήρια «Βασιλειάδη», ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την ΕΛΙΝΑ ΠΑΛΑΤΖΙΑΝ, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στο «Κολέγιο Ανατόλια».

2. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 70, που υπηρετεί στα «Μοντεσοριαννά σχολεία», ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, που υπηρετεί στα Εκπαιδευτήρια Ράπτου.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ,Διοικητικός υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΔΙΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Διοικητικός υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.

Στην απόφαση για το ΠΥΣΔΕ αναφέρονται τα εξής: 

Συγκροτούμε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Λάρισας, το οποίο αποτελείται από τους:

1. ΖΕΡΒΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ03, Αναπληρωτή Διευθυντή Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά του την ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ87.02, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Ε’ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.

2. ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟ εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.05, Διευθυντή στο 13ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Λάρισας ως Αντιπρόεδρο – τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον ΜΠΑΣΔΑΒΑΝΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ86 , Διευθυντή στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας.

3. ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΑΡΓΥΡΩ εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02 Διευθύντρια στο 14ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Λάρισας ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02 Διευθύντρια στο 3ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Λάρισας

4. ΚΑΡΚΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ82, με οργανική θέση στο 6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ78, στη διάθεση ΠΥΣΔΕ Λάρισας.

5. ΚΑΤΣΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, με οργανική θέση στο 3ο ΓΕΛ Λάρισας, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ01, με οργανική θέση στο 3ο ΓΕΛ Λάρισας.

Στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ’ αυτό:

Α. Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Σ.Ι.Σ.)
Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, των «Εκπαιδευτηρίων ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» στην Τερψιθέα Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ των «Εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΒΑΘΕΙΑ-ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ» στον Καρέα Αττικής.
Ο ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, των «Εκπαιδευτηρίων ΡΑΠΤΟΥ» στη Λάρισα, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟ, των Εκπαιδευτηρίων «ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑ» στη Λάρισα.

Β. Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) Ο ΣΕΛΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα εκπαιδευτήρια «Βασιλειάδη», ο οποίος θα αναπληρώνεται από την ΠΑΛΑΤΖΙΑΝ ΕΛΙΝΑ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στο «Κολέγιο Ανατόλια» και Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, που υπηρετεί στα «Μοντεσσοριανά» σχολεία, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα εκπαιδευτήρια «ΡΑΠΤΟΥ».

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η ΓΚΟΥΜΟΤΣΙΟΥ ΒΑΪΑ, διοικητική υπάλληλος, κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, η οποία θα αναπληρώνεται από την ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.
Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2024

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ