«ΜΑΪΜΟΥ» ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ 900 €

Το φυσάει και δεν κρυώνει Λαρισαία η οποία σήμερα το πρωί δέχθηκε τηλεφώνημα δήθεν από το άτομο στο γραφείο του λογιστή της ο οποίος την ενημέρωσε ότι η ΔΕΗ θα της επέστρεφε το ποσό των 500 € λόγω διαφορών που βρέθηκαν στα τιμολόγια, αρκεί να πήγαινε στο πιο κοντινό ΑΤΜ με την κάρτα για να κάνει κάποιες ενέργειες που θα της υπαγόρευε εκείνος. Μάλιστα της ζήτησε να βιαστεί για να μη χαθούν τα χρήματα.

Η γυναίκα πήγε τρέχοντας στο ΑΤΜ και άρχισε να πληκτρολογεί εντολές που της έλεγε ο απατεώνας. Μάλιστα στο σημείο έσπευσε και ο σύζυγός της που προσπάθησε να την εμποδίσει να ολοκληρώσει τις ενέργειες που της ζητούσε ο άγνωστος προς το παρόν δράστης αλλά δεν τα κατάφερε αφού η γυναίκα σταμάτησε μόνο όταν ολοκλήρωσε τη μεταφορά ποσού 900 € από το λογαριασμό της σε λογαριασμό του δράση.

Τότε ήταν που κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη και την έπιασε πανικός.

Αρχικά επικοινώνησε με τον πραγματικό λογιστή που της είπε ότι δεν υπάρχει προσωπικό στο γραφείο, και ότι ούτε ο ίδιος έκανε κάποιο τηλεφώνημα.

Στη συνέχεια μαζί με το σύζυγο επισκέφθηκαν την αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν, ενώ επικοινώνησαν και με την τράπεζα μήπως και προλάβαιναν να μπλοκάρουν τη συναλλαγή.

Η παθούσα που γνωστοποίησε το πάθημά της για να ενημερωθεί ο κόσμος ώστε να είναι πιο προσεκτικός θα υποβάλει μήνυση μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ