ΝΑ ΑΝΑΓΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Αναφορά προς την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως κατέθεσε ο Β. Κόκκαλης

Την άμεση ανέγερση σύγχρονου δωδεκαθέσιου εκπαιδευτικού συγκροτήματος στη Φαλάνη ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης με αναφορά του προς την υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε ως αναφορά δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου, σύμφωνα με το οποίο, «πλήθος μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο της Φαλάνης βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης έξω από το Δημαρχείο Λάρισας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο τους και ζητώντας την άμεση ανέγερση νέου σύγχρονου δωδεκαθέσιου εκπαιδευτικού συγκροτήματος».

Στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φαλάνης, αναφέρει ότι «ήρθαμε να κάνουμε μία ειρηνική διαμαρτυρία για να αναδείξουμε το πρόβλημα που υπάρχει στη στέγη του νέου κτηρίου το οποίο έμεινε από το σεισμό και είναι τα μισά παιδιά κάτω από αυτή τη στέγη».

Επισημαίνει τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τις ανθρώπινες ζωές από την αντίδραση της σκεπής σε περίπτωση εμφάνισης ακραίων καιρικών φαινομένων και τονίζει την ανάγκη ανέγερσης σύγχρονου δημοτικού σχολείου.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ