ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Η Κομματική Οργάνωση Τυρνάβου του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, τους αγρότες τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες, όσους αγανακτούν με τη σημερινή κατάσταση, προβληματίζονται, ψάχνουν διέξοδο, την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο, σε πολιτική εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τη μάχη των εκλογών.

Θα μιλήσει: ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ Βουλευτής του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωση του κόμματος για τη σημερινή εκδήλωση αναφέρονται τα εξής:

«Οι προεκλογικές διαφωνίες των αστικών κομμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ελλ. Λύση, ΜΕΡΑ25, δεν αφορούν τα βασικά, τα στρατηγικά ζητήματα, αλλά επιμέρους πλευρές που δεν έχουν σχέση με τα λαϊκά συμφέροντα. Την ίδια στρατηγική υπηρετούν και τα διάφορα ακροδεξιά μορφώματα που καλλιεργούν το ρατσισμό, τον χυδαίο αντικομμουνισμό, που επιχειρούν να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια.
Το ΚΚΕ έχει Θέσεις και Πρόγραμμα σύγκρουσης με τα στρατηγικά, πολιτικά και οικονομικά κύρια ζητήματα, γι’ αυτό και αποτελεί εγγύηση στον καθημερινό αγώνα για κάθε λαϊκό πρόβλημα.
Επειδή το ΚΚΕ δεν έχει δεσμεύσεις στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ, την καπιταλιστική εργοδοσία, στην εξουσία του κεφαλαίου και τους διάφορους πολυπλόκαμους μηχανισμούς της, επειδή αμφισβητεί το σημερινό δρόμο ανάπτυξης και τη λογική των <<αντοχών της οικονομίας>>, επειδή δεν δέχεται να δέσει τα χέρια του στο πλαίσιο μιας αντιλαϊκής κυβέρνησης, γι’ αυτό το λόγο και μπορεί να πρωτοστατήσει σε μια μεγάλη λαϊκή αντεπίθεση που αφορά τόσο το σήμερα, τα άμεσα και επείγοντα προβλήματα του λαού (φτηνή ενέργεια, προστασία της λαϊκής στέγης, προστασία της υγείας του λαού και του λαϊκού εισοδήματος), όσο κυρίως την προοπτική, με στόχο μια πραγματική λαϊκή νίκη και ανατροπή με το λαό πρωταγωνιστή και το ΚΚΕ πιο δυνατό.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ KKE ΠΑΝΤΟΥ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ