ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΛΙΑΓΚΑΣ: ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ

Η δήλωση του γνωστού δικηγόρου για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.

Είναι μεγάλη τιμή η επισημοποίηση της επιλογής μου ως υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Λάρισας αλλά ταυτόχρονα και μεγάλο το βάρος της ευθύνης.

Η στράτευσή μου στον αγώνα για μια αναγεννημένη Ελλάδα, δεδομένη και συνειδητή.

Το ίδιο και η αντίληψη για την πολιτική, όπως την υπηρέτησα από τα φοιτητικά μου χρόνια. Επιλογή προσφοράς συλλογικής και όχι ατομικής, αγώνας για αξίες και οράματα, που παραμένουν ζωντανά και επίκαιρα.

Συνεχίζω με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν λίγους μήνες, μαζί με μια ομάδα πολλών ανθρώπων που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, για τη χώρα και το λαό μας αλλά και το κόμμα μας, που πρέπει και μπορεί να είναι ο δημιουργός και καταλύτης των εξελίξεων.

Προσπερνάμε και ανατρέπουμε το γκρίζο σκηνικό της υποχώρησης των δημοκρατικών θεσμών, του λαϊκισμού, των οικονομικών αδιεξόδων, της αναποτελεσματικότητας, της παρακμής.

Προσπερνάμε και σαρώνουμε τον παλαιοκομματισμό, τις πελατειακές αντιλήψεις, τις διχαστικές πρακτικές, τις λογικές του παρελθόντος.

Προσπερνάμε τον “κουτσό δικομματισμό”, με το ενάμισι μεγάλο κόμμα, και δημιουργούμε το πολιτικό σκηνικό των τριών πόλων, για να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο ξανά.

Προσπερνάμε το χθες και δημιουργούμε μαζί με τη νεότερη γενιά, των κρίσεων αλλά και των αντιστάσεων την Ελλάδα της αλληλεγγύης, της προοπτικής, της ανάπτυξης, της ισότητας, την Ελλάδα της Δημοκρατίας και της προόδου.

Από την ιδιαίτερα τιμητική θέση του υποψήφιου βουλευτή θα δώσω με όλες μου τις δυνάμεις τη μάχη για το ΠΑΣΟΚ στον Νομό, για ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλό αγώνα σε όλους και όλες τους συνυποψήφιους τα μέλη και τους φίλους του Κινήματός μας.

Σας καλώ πάμε όλοι μαζί αυτό το ταξίδι, σε αυτή την πορεία που θα αποδεικνύει ότι μπορούμε να υπερασπιστούμε την αυτονομία της πολιτικής,

μπορούμε να μην έχουμε σχέσεις εξάρτησης.

Μα, πάνω απ΄ όλα, ότι μπορούμε να αλλάξουμε το τόπο μας.

Προσπερνάμε παλιές ιδέες, πρακτικές και νοοτροπίες και πάμε ολοταχώς στο αύριο! Ανοίγουμε τους δρόμους του και το δημιουργούμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ