ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΗΣ Α.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου

Με ιδιαίτερη επιτυχία στη σχεδόν κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων Ανδρομέδα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και οι βραβεύσεις αθλητών του Συλλόγου ΑΣ.”Αχιλλέας ” Τυρνάβου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι μικροί και μεγάλοι μας αθλητές ,αρκετοί γονείς ,φίλοι του αθλήματος αλλά και ο πρωταθλητής και 2ος παγκόσμιος πρωταθλητής Πάλης Καρνάβας Ηλίας με τους εξαιρετικούς γονείς του.

Πριν την βράβευση αθλητών και αθλητριών το λογο πήρε ο έμπειρος στα αθλητικά δρώμενα Λιάνος Αντ . και ο πρόεδρος του Αχιλλέα Απ.Βογιατζής που ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους ( αθλητές γονείς και φίλους του αθλήματος ) για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και ευχήθηκαν καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Στη συνέχεια ο προπονητής Νικ. Καραβέντζας με τη σειρά του καλωσόρισε και ευχαρίστησε αθλητές γονείς αλλά και την νέα ομάδα των μικρών αθλητών μας που κάναν τα πρώτα βήματα αλλά και βάζουν γερά θεμέλια για το μέλλον της πάλης στην περιοχή του Δήμου Τυρνάβου.

Αναφέρθηκε επίσης στη συλλογικότητα και την περισσότερη ενεργοποίηση των γονέων για να μεγαλώσει η οικογένεια της πάλης.
Άλλωστε πέραν τις ατομικές επιτυχίες αυτή η συλλογική προσπάθεια έφερε και το αποτέλεσμα των δύο κυπέλων στη γενική βαθμολογία των κορασίδων και παμπαίδων 1η και 3η αντίστοιχα.

Με την αμέριστη συμπαράσταση της κ.Χασιαμπαλιώτη Αλεξάνδρα και Μεϊντή Χρ αλλά και άλλων γονέων καλέστηκαν για την βράβευση οι παρακάτω αθλητές:

Μεϊντής Αλέξανδρος 1ος παν./νιο Παμπαίδων

Χασιαμπαλιώτη Γεωργια Γούσια Ελπίδα για την εκπροσώπιση με την Εθνική ομάδα σε Βαλκανικούς αγώνες Βογιατζή Αλεξάνδρα Ψαθάς Ιωάννης και Θωμάς Ψαθάς για τα πανελλήνια μετάλλια όπως Μπότης Απόστολος και Ζαγκότης Νικόλαος που έχουν πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους και αποτελούν την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας.

Ακολούθησε η κοπή πίτας φαγητό χορός και διασκέδαση κάτω από ένα ωραίο κλίμα και ευχάριστης βραδιάς μεταξύ αθλητών γονέων και φίλων της πάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ