ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 40ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του δήμου Τεμπών όπου εργαζόταν

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Λάρισα όταν στην οδό Μπασδέκη μία 40χρονη μητέρα νεογέννητου παιδιού κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και τη μετέφερε στο Γ.Ν. Λάρισας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Α.Τ. Λάρισας.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στο δήμο Τεμπών και η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ σε συναδέλφους, αιρετους και δημότες που τη γνώριζαν.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του δημάρχου Γ. Μανώλη αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για τις Υπηρεσίες του Δήμου Τεμπών. Απρόσμενα έφυγε από τη ζωή η υπάλληλος του Δήμου Μαρία Τσινίδου. Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα ένα δικό μας άνθρωπο.

Αποχαιρετάμε μία υπάλληλο, συνεργάτη, οικογενειάρχη που όσοι γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί έχουμε να καταθέσουμε θετικές μνήμες.

Η Μαρία Τσινίδου ξεχώριζε για πολλά χαρακτηριστικά, όπως για την εργατικότητά της, τη φιλοτιμία της, γιατί ήταν πρόσχαρη, ευγενική και είχε κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση αιρετών και συναδέλφων.

Μας λύπησε όλους το απονενοημένο διάβημα που προέβει η αγαπητή Υπάλληλος.

Η δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι του Δήμου Τεμπών εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και τους οικείους της.

Αγαπητή μας Μαρία σε αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ