ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στην κοπή πίτας της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος ευχήθηκε στους υπαλλήλους «δημιουργική και εποικοδομητική νέα χρονιά, με υγεία και αγάπη σε όλους». Στον χαιρετισμό του, ο κ. Αγοραστός κάλεσε τη Διεύθυνση, τους προϊσταμένους των Τμημάτων και τους υπαλλήλους να συνεχίσουν να εργάζονται με ζήλο και συνέπεια, εξυπηρετώντας έγκαιρα τους πολίτες, συνεισφέροντας ο καθένας από το δικό του μετερίζι, στην προσπάθεια ανάπτυξης του κτηνοτροφικού τομέα στη Θεσσαλία.

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις πολύπλευρες συνέπειες της κλιματικής κρίσης. Εξήλθαμε με επιτυχία από την υγειονομική κρίση. Παρά την τεράστια μείωση τόσο του προσωπικού μας όσο και των πόρων μας, παρεμβαίνουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Στεκόμαστε στην πράξη στο πλευρό των κτηνοτρόφων. Άλλωστε η Θεσσαλία αριθμεί τον μεγαλύτερο αριθμό αιγοπροβάτων και βοοειδών στη χώρα. Παράλληλα πρωτοπορούμε καθώς υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περισυλλογής νεκρών ζώων, με σημαντικά οφέλη. Το πρόγραμμα αποτελεί απότοκο του πρωτοποριακού πιλοτικού προγράμματος που εφάρμοσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας από το 2014 έως το 2020 και άνοιξε το δρόμο και σε άλλες Περιφέρειες να το εφαρμόσουν προς όφελος των κτηνοτρόφων. Συνεχίζουμε, με τον ίδιο ρυθμό, διεκδικώντας όλα όσα δικαιούμαστε».

Στην εκδήλωση παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Απ. Μπίλλης και ο Διευθυντής της Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας Χρ. Δρίβας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ