ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μπορεί ο δήμαρχος Τυρνάβου να απέφυγε να δεσμευθεί για την ικανοποίηση του αιτήματος των αγροτών της περιοχής να μεσολαβήσει ώστε να συναντηθούν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης της Κυριακή που θα βρίσκεται στην πόλη για την εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου της ΝΔ, όμως με μια σειρά «ελιγμών» οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πρότειναν και πέτυχαν να υπάρξει επίσημη πρόταση του δ.σ. προς τον κ. Γεωργαντά για επίσκεψη στο δημαρχείο ώστε να υπάρξει σύσκεψη για τα αγροτικά στην οποία θα απαντηθούν απορίες και αιτήματα των αγροτών που θα βρίσκονται με τα τρακτέρ τους στο δρόμο.

Πρώτα ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών καισ τη συνέχεια ο δ.σ. της ΣΥΝ Πολιτείας Χρ. Τσιόπας ήταν αυτοί που πρότειναν να απευθύνει πρόταση το συμβούλιο στον υπουργό ώστε να συναντηθεί με τους αγρότες όπως έκαναν οι προκάτοχοί του σε προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το σώμα αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τον αγώνα των αγροτών, ενώ επίσης ομόφωνα υιοθέτησε και ψήφισμα με τα αιτήματα των αγροτών που από αύριο στήνουν μπλόκο έξω από την Τύρναβο.

Οσο για τον κ. Γεωργαντά μετά από αυτές τις εξελίξεις έχει τρεις επιλογές:

Ή να μην έλθει καθόλου στον Τύρναβο,

Ή να αγνοήσει το δημοτικό συμβούλιο και τους αγρότες

Ή να δεχθεί την πρόσκληση και να συζητήσει με το συμβούλιο και τον αγροτικό κόσμο, που θα είναι και το πλέον σωστό.

Εκτός και αν ακολουθήσει… «Σημίτεια» λογική και ζητήσει να μιλήσει μαζί τους αν λήξουν το μπλόκο.

Ιδωμεν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ