ΧΟΡΕΨΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ‘’Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ’’ (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο, 28.01.2023, διοργανώθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λαρίσης και Περιχώρων ‘’Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ’’. Στην κατάμεστη αίθουσα του Palladium, οι Σαμαριναίοι αντάμωσαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, συνοδεία της ορχήστρας των Τάκη και Βαγγέλη Μπέτζιου και του Φώτη Τράσια στο τραγούδι. Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί της Σαμαρίνας από το παιδικό , το εφηβικό και το τμήμα ενηλίκων του Συνδέσμου με υπεύθυνους χοροδιδασκάλους την Μένη Ντανίκα και τον Μιχάλη Τσακνάκη.

Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων ευχαριστεί ξεχωριστά όλες τις Σαμαριναίες και τους Σαμαριναίους, τις φίλες και τους φίλους της Σαμαρίνας και του Συνδέσμου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά και όλα τα μέλη του Συνδέσμου που συνεισέφεραν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων ευχαριστεί τους μεγάλους χορηγούς κ. Ιωάννη Καντώνια (Exalco-Βιοκαρπέτ), τον κ. Γεώργιο Χώτο (Χώτος ΑΒΕΕ) και τον κ. Αθανάσιο Κασίδη(Κασίδης ΑΕ) για την διαχρονική οικονομική και υλική στήριξη τους καθώς και όλους όσοι προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο του χοροεσπερίδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας, Στ. Μπίζιου, Ευ Λιακούλη, εκπρόσωπος του γραφείου του Β. Κόκκαλη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Τ. Δόκου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων Δ. Τάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Β. Πινακάς, ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Κ. Καλαμπάκας, ο Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα Α. Μπίλλης, η Αντιδήμαρχος Λαρισαίων Ρ. Απρίλη, ο Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Γρεβενών κ. Ι. Γιάτσιος, η Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θέσσαλίας κ. Ρ. Καραλαριώτου, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ι. Κόκουρας , ο Αντιδήμαρχος Τυρνάβου Κατσαρός, ο Αντιδήμαρχος υγείας Δ. Ελασσόνας Ι. Καρυπίδης, εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας Ι. Ζιάγκας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα Β. Τσακνάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τεμπών Ν. Μητσογιάννης και Αθ. Καραναστάσης, , η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας Β. Παπαγιάννη, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας Δ. Τσιπλακούλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αβδελλιωτών Αλ. Μπεκίρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σμιξιωτών Ν. Φλώρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετομηλίτσας, Στ. Λιάρος, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρ. Καπετάνος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Ι. Γκουρουμπίνος, ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δ. Τυρνάβου Ζ. Παρλίτσης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λάρισας Ι. Μαλάκος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας Χρ. Μαϊμουλιώτης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ