ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΥΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ

Το Γυμνάσιο Καρυάς με αφορμή την Ελληνογαλλική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή εβδομάδα στο πλαίσιο διοργάνωσης δράσεων που υλοποιεί το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδος ,συμμετείχε σε ζωντανή σύνδεση με άλλα σχολεία της Ελλάδας αλλά και της Γαλλίας σε διαθεματική δράση με αφορμή τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν τον Αύγουστο του 2024 στο Παρίσι.

Η δράση υλοποιήθηκε την Τρίτη 7-02-2023 στο Γυμνάσιο Καρυάς ,όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί είχαν την τιμή και την χαρά να ακούσουν και να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω διαδικτυακής σύνδεσης με τον Ολυμπιονίκη κ. Δημοσθένη Ταμπάκο καθώς και με την Πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου της Εθνικής Γαλλίας και μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κ.laura Georges για τις ολυμπιακές ιδέες, αξίες και την ιδέα της συμπερίληψης μέσω του Παραολυμπισμού καθώς και για την ζωή των αθλητών.

Τον συντονισμό, οργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης για το Γυμνάσιο Καρυάς είχε η εκπαιδευτικός των Γαλλικών κ. Καρακόζογλου Έλλη και την προετοιμασία των μαθητών η φιλόλογος κ Αγγελογιάννη Σοφία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ