ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ «ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ»

Ο Λαρισαίος βουλευτής προσκάλεσε τον υποστράτηγο της ΕΛΑΣ Αστ. Μανζιώκα στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας

Τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα, επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Χρήστος Κέλλας συνεχάρη τον στρατηγό για την τοποθέτησή του στην ιδιαίτερα κρίσιμη για τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας θέση του επικεφαλής της ΓΑΔΑ και τον ευχαρίστησε για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον Νομό Λάρισας και σε όλη τη Θεσσαλία. Ιδιαίτερα, εξήρε το έργο του στρατηγού στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, επαινώντας την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και τη διαρκή εγρήγορση του υπηρετούντος αστυνομικού προσωπικού.

Ο Χρήστος Κέλλας ευχήθηκε στον νέο «Αττικάρχη» της ΕΛΑΣ «καλή επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα, τονίζοντας πως η ΓΑΔΑ αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της δημόσιας τάξης της πρωτεύουσας και πυλώνα της δημόσιας ασφάλειας συνολικά, καθώς η αρμοδιότητά της εκτείνεται στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, όπου κατοικεί και η πλειοψηφία των Ελλήνων. Σημείωσε, δε, ότι, ως μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, για να ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να βελτιώνονται οι συνθήκες υπηρεσίας των αστυνομικών.

Τέλος, ο Λαρισαίος πολιτικός προσκάλεσε τον στρατηγό στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου, με θέμα τη συμβολή της Τροχαίας στην Οδική Παιδεία και τη συμμετοχή του Διοικητή της Τροχαίας Λάρισας, Βασίλειου Βλαχογιάννη, της Υποδιοικήτριας Ελένης Σαριγκούλη και της αστυνομικού – συγγραφέως παιδικών βιβλίων Δέσποινας Γκουτζολίκα. Ο κ. Μαντζιώκας ευχαρίστησε τον Χρήστο Κέλλα για την πρόσκληση.

Ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, αποχωρώντας από το κτήριο της ΓΑΔΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επισκέφθηκα, σήμερα, τον στρατηγό Αστέριο Μαντζιώκα, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ως Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, και του ευχήθηκα δύναμη και καλή επιτυχία. Αποτελεί τιμή για τον Νομό μας και δη για την Τσαριτσάνη ότι ένας συντοπίτης μας αναλαμβάνει επικεφαλής της πιο νευραλγικής αστυνομικής διεύθυνσης της χώρας. Συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο άξιων αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην ιστορία του τόπου μας και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας και στην ενίσχυση της δημόσιας τάξης στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Τον προσκάλεσα, επίσης, να συμμετάσχει στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.
Ως βουλευτής και ως πολίτης είμαι στο πλευρό του, όπως βρίσκομαι πάντοτε δίπλα στους υπερασπιστές του νόμου και εν γένει σε όλους τους ένστολους, που επαγρυπνούν με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, για να κοιμόμαστε ήσυχοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ