ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ!

Ανακοίνωση της «Πόλης που Θέλουμε», που υπογράφει ο Σάμερ Αμάρι για την κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης

Μετά τις έντονες οχλήσεις γονιών μικρών παιδιών και αθλούμενων επισκεφθήκαμε το κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου.
Οι εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας στο κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου αποκαρδιωτικές. Παιδιά και ενήλικες το τελευταίο διάστημα αδυνατούν να αθληθούν όπως το επιθυμούν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλη μας.

Αρχικά ένα μεγάλο και σοβαρό θέμα είναι η έλλειψη θέρμανσης καθώς ο λέβητας δεν λειτουργεί και κανένας δεν γνωρίζει τι ζημιά υπάρχει και πότε και αν θα ξαναλειτουργήσει, καθώς από το περασμένο Σάββατο όπου ενημερώθηκε η δημοτική αρχή, δεν έχει βρεθεί λύση για την επισκευή του. Αδιανόητο τέτοια εποχή με χαμηλές θερμοκρασίες να αναγκάζονται μικρά παιδία να αθλούνται χωρίς θέρμανση στον χώρο.

Επίσης τεράστιο είναι το πρόβλημα με το 80% του φωτισμού να είναι καμένο με συνέπεια οι ομάδες που αγωνίζονται, όχι μόνο να δυσκολεύονται να παίξουν αλλά αυτό να δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα με τις σημειώσεις των διαιτητών στο φύλλο αγώνος.

Ένα επίσης σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζει το κλειστό γυμναστήριο είναι η οροφή στον αγωνιστικό χώρο η οποία τις βροχερές ημέρες στάζει με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Τι να πούμε για τα βρώμικα μπάνια, τα κατεστραμμένα ντουζ, την έλλειψη ζεστού νερού και τα ακατάλληλα για την υγιεινή των αθλητών αποδυτήρια. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Αλεξικέραυνο υπάρχει στο κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου;

Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα.

Εικόνες ντροπής που αν μη τι άλλο μας προσβάλλουν όλους. Καλά θα κάνει η δημοτική αρχή να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του δήμου, χθες, όχι σήμερα, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την υγεία και ασφάλεια μικρών παιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ