ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χρήστος Καπετάνος στην κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

«Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Φαρσάλων, από τους πιο δραστήριους στη χώρα, έχει διαγράψει μία άκρως επιτυχημένη πορεία στην στήριξη του εμπορικού κόσμου των Φαρσάλων και των γύρω περιοχών. Το έργο του είναι πολύ σημαντικό για την τοπική οικονομία, καθώς έχει καταφέρει να συνδέσει με τις δράσεις του και τις παρεμβάσεις του την τοπική κοινωνία με την αγορά.»

Τα παραπάνω επεσήμανε σε δήλωσή του ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Νέας Δημοκρατίας Χρ. Καπετάνος.

Ο Φαρσαλινός πολιτικός παρέστη στην εκδήλωση για την κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Φαρσάλων, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κατάστημα εστίασης της περιοχής, πλήθους εμπόρων, επιχειρηματιών και εργαζομένων της περιοχής.

«Η χώρα μας και ειδικά ο νομός μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες, ειδικά μετά από τις αλλεπάλληλες κρίσεις που έχουν πλήξει τη χώρα μας, την οικονομική της προηγούμενης δεκαετίας και των δύο δημιουργηθεισών από εξωγενή αίτια, της πανδημίας κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια και της εισαγόμενης ενεργειακής.

Μέλημα μας είναι να στηρίζουμε και να μεριμνούμε για την επιβίωση των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς μέσω αυτών μειώνεται η ανεργία, διασφαλίζεται η βιωσιμότητα των ήδη υπαρχόντων θέσεων εργασίας και εντέλει αναπτύσσεται η τοπική οικονομία. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει λάβει μια σειρά γενναίων μέτρων για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προκειμένου να βγούνε αλώβητες και από την τρέχουσα ενεργειακή κρίση και να σωθούν οι θέσεις εργασίας. Από την πλευρά μου σας διαβεβαιώνω ότι έχετε την αμέριστη στήριξή μου, και θα βρίσκομαι δίπλα σας, με όποιον τρόπο μπορώ να είμαι χρήσιμος.

Τα Φάρσαλα, η πόλη στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα, έχουν και αξίζουν να έχουν μία μεγάλη και αναπτυγμένη αγορά, προς όφελος των εμπόρων – επιχειρηματιών, των εργαζομένων και των πολιτών. Θα ήθελα να ευχηθώ στον σύλλογο μία καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ