ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και του συνόλου σχεδόν των μελών έγινε χθες το βράδυ η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου σε κλίμα συναδελφικής αλληλεγγύης με ευχές για μία καλύτερη εμπορική χρονιά για την αγορά της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, η βουλευτής Ευ. Λιακούλη, ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας, ο γ.γ. του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανδρέας Μπρέζας, ο επικεφαλής της Πόλης που θέλουμε Σάμερ Αμάρι και η νομική σύμβουλος του Επιμελητηρίου Μ. Γαλλιού.

Ευχές σε όλα τα μέλη και τους καταναλωτές έστειλε με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου Κ./ Πετμεζάς, ενώ ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο Αθανάσιος Αβδουλάς. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα ταξίδι για δυο άτομα προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου «Μαντέλας» και του Εμπορικού Συλλόγου.

Με την ευκαιρία της χθεσινής εκδήλωσης έγινε και η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας ως εξής:

Πρώτο βραβείο Χαρούλα Σκρόπιου (my home), Δεύτερο βραβείο Θεόδωρος Γκούνης (παπιγιόν), Τρίτο βραβείο Στέλλα Γεράση (ροδοσταλίς)

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ