ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

Ο Χρήστος Καπετάνος στους ναούς Αγίου Χαραλάμπους σε Λάρισα και Νίκαια

Στις πανηγυρικές Ιερές ακολουθίες στην μνήμη του Αγίου Χαράλαμπου του Ιερομάρτυρα του Θαυματουργού παρέστη ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας, Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Αρχικά, ο Λαρισαίος πολιτικός την παραμονή της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους επισκέφθηκε τη δημοτική ενότητα Νίκαιας του δήμου Κιλελέρ, επί τη ευκαιρία της εορτής, όπου παραβρέθηκε στο Μέγα Εσπερινό μετ΄ αρτοκλασίας που τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα, φερώνυμο ιερό ναό, παρουσία πλήθους πιστών.

Με το πέρας του εσπερινού ο κ. Καπετάνος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το δήμαρχο Κιλελέρ, Θανάση Νασιακόπουλο και με τους παρευρισκόμενους πολίτες, αλλά και να συνομιλήσει μαζί τους, ανταλλάσσοντας απόψεις για ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος και θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.
Ανήμερα της εορτής του Αγίου του Αγίου Χαράλαμπου του Ιερομάρτυρα, ο κ. Καπετάνος παρέστη στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας στον κατάμεστο από κόσμο ομώνυμο Ιερό Ναό στην πόλη της Λάρισας, στην περιοχή του Ιπποκράτη.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Χρήστος Καπετάνος προέβη στην ακόλουθη, σχετική δήλωση: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διαπιστώνω ότι οι πολίτες μετέχουν μαζικά στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται προς τιμήν των Αγίων μας. Μετά από τα χρόνια της πανδημίας, οι θρησκευτικές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις αναπτερώνουν το ηθικό των συμπολιτών μας και τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας δίνουν ζωή σε όλες τις περιοχές του νομού μας, σε όλα τα χωριά, σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας.

Σημειολογικά, ο Άγιος Χαράλαμπος , η μνήμη του οποίου τιμήθηκε πανηγυρικά στην πόλη μας και στη Νίκαια αλλά και σε πολλές εκκλησίες του νομού μας, είναι ο προστάτης των ασθενών και είναι ευτυχές το γεγονός ότι η χώρα μας ξεπέρασε επιτυχώς τον σκόπελο της πανδημίας, μετά την επιτυχή διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από την Κυβέρνηση, η οποία επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ