ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΝΛ-ΠΜΣ- ΈΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τα σωματεία της πόλης μας ετοιμάζουν μια όμορφη Παιδική Αποκριάτικη Γιορτή με σύνθημα “Πολιτισμός – Αλληλεγγύη. Η τέχνη δικαίωμα των πολλών” την Κυριακή 19/2 στις 12:00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά (ηλικίες 6 έως 12).

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου με την στήριξη της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ). Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει :

 Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού για παιδιά μέσα από γρίφους και καλλιτεχνικές δοκιμασίες. Θέμα : ” Τέχνη, ανάγκη των παιδιών, ανάγκη των γονιών, ανάγκη των καιρών ”

 Παιδικό αποκριάτικο Party (θα υπάρχει γαϊτανάκι και άλλα χορευτικά δρώμενα)

Καλούμε συναδέλφους εκπαιδευτικούς, χορευτές, μουσικούς, ηθοποιούς, εικαστικούς κ.α. να πλαισιώσουν την ομάδα που θα οργανώσει τις δραστηριότητες. Όλοι οι συνάδελφοι στέλνουμε και μέσα από αυτήν την δράση το δικό μας μήνυμα διεκδίκησης για δημόσια δωρεάν καλλιτεχνική εκπαίδευση.
Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν, κρατήσεις και πληροφορίες καθημερινά στην γραμματεία του ΕΚΛ ( τηλ. : 2410250708 ).
Καλούμε κάθε οικογένεια, κάθε παιδί να βάλει την αποκριάτικη στολή του και να φέρει ένα παλιό ένα παλιό παιχνίδι ή άλλα υλικά που αφορούν παιδιά με ένα όμορφο γράμμα για να τα στείλουμε στους μικρούς μας φίλους που δοκιμάζονται από τον σεισμό σε Συρία και Τουρκία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ