Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

Στην εκδήλωση κοπή πίτας του Πανελλαδικού Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ στη Λάρισα παρέστη η Γενική Γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου ευχόμενη σε όλους «καλή χρονιά, με υγεία, ειρήνη και επιτυχίες».

Η Λαρισαία πολιτικός συνεχάρη τη Διοίκηση του Συλλόγου για την όμορφη εκδήλωση που αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους πολλά μέλη του Συλλόγου και ευχήθηκε «ο Σύλλογος να συνεχίσει να είναι αρωγός και μπροστάρης στις συνδικαλιστικές διεκδικήσεις των μελών του».

«Με χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκλησής σας και βρίσκομαι ανάμεσα σας, ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι απόμαχοι της εργασίας, αλλά όχι της ζωής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έχετε προσφέρει στην κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια. Η Κυβέρνηση της ΝΔ με πλήρη ενσυναίσθηση στηρίζει κοινωνικές ομάδες, βρίσκεται στο πλευρό τους για να ανταπεξέλθουν στην πίεση που δέχονται και σίγουρα αυτό αφορά και τους συνταξιούχους. Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, η Κυβέρνηση κατάφερε να αυξήσει τις συντάξεις.

Ένα μεγάλο κομμάτι βέβαια των συνταξιούχων δεν κατάφερε να δει ενίσχυση στο εισόδημά του ή είδε πολύ μικρή ενίσχυση. Είναι η βαριά κληρονομιά του νόμου Κατρούγκαλου.

Όμως και για αυτήν την κατηγορία των συμπολιτών μας, σύντομα θα υπάρξουν κυβερνητικές διορθωτικές παρεμβάσεις. Με την ίδια φιλοσοφία, της έμπρακτης στήριξης στους πολίτες, αλλά και με νέα πρόσωπα, με διάθεση αγώνα και προσφοράς, θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά» κατέληξε στον χαιρετισμό της η κ. Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ