ΈΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

Ο Χρήστος Καπετάνος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης στον Πλατύκαμπο

«Η ελληνορωμαϊκή πάλη είναι ένα από τα αρχαιότερα ατομικά αθλήματα. Μάλιστα, στην αρχαία Ελλάδα αποτελούσε το κυριότερο μέσο αγωγής των νέων. Η σημερινή διοργάνωση έχει πολύ μεγάλη αξία ως προς την ακόμη μεγαλύτερη προβολή και διάδοση του αθλήματος στους νέους και τις νέες και ευελπιστώ να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια και να καταστεί θεσμός, προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας, του Πλατυκάμπου και ευρύτερα του νομού Λάρισας.»

Τα παραπάνω τόνισε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού στο 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης που έλαβε χώρα στον Πλατύκαμπο την περασμένη Κυριακή ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός παρέστη στη μεγάλη διοργάνωση και είχε την ευκαιρία να συγχαρεί δια ζώσης τους διοργανωτές του τουρνουά. Επιπλέον, παρακολούθησε αρκετούς από τους αγώνες που διεξάχθηκαν , σε αρκετές κατηγορίες, ενώ συνομίλησε με αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν την αξιοθαύμαστη ενασχόλησή τους με το άθλημα, στοχεύοντας όλο και πιο ψηλά. Τέλος, είχε μία σύντομη κουβέντα με την πρωταθλήτρια διεθνούς επιπέδου πάλης στην άμμο , Κατερίνα Πιτσιάβα, την οποία συνεχάρη για τις πολλαπλές επιτυχίες της.

Κλείνοντας ο κ. Καπετάνος ανέφερε: «Ιδιαίτερη μνεία αξίζει ο ενορχηστρωτής αυτής της προσπάθειας, ο προπονητής του Συλλόγου «Ογχηστός», Χάρης Χονδρονάσιος, ο οποίος χάρη στην αστείρευτη διάθεση του να προωθήσει το εν λόγω άθλημα αλλά και να ανακαλύπτει συνεχώς νέα ταλέντα, έχει καταφέρει να φέρει σημαντικές διακρίσεις από αθλητές και αθλήτριες της ελληνορωμαϊκής πάλης στο νομό μας.

Η πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία είναι αυτή της Κατερίνας Πιτσιάβα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Πάλης στην άμμο για το 2022, κατά το οποίο κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και αναμένουμε ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο εγγύς μέλλον.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ