ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η δέκατη έκτη, κατά σειρά, εκδήλωση που συνδιοργανώνουν θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, στις 17:00, στο ξενοδοχείο Divani Palace.
Ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 7ου Π.Τ. ΟΕΕ, Γιώργος Χατζής. Τον συντονισμό έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (επιλέξτε εδώ) και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook (επιλέξτε εδώ).
Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ