ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου που είχε την υποστήριξη του Επιμελητηρίου και του δήμου Τυρνάβου αλλά και της τοπικής κοινωνίας που την αγκάλιασε θερμά συμμετέχοντας στην αναβίωση του εθίμου.

Από νωρίς το μεσημέρι στήθηκαν οι ψησταριές ενώ και τα χάλκινα έπιασαν δουλειά απογειώνοντας το κέφι των παρευρισκόμενων στην πλατεία που έδειξαν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που παρασύρθηκαν από το ρυθμό και το κλίμα της ημέρας και χόρεψαν.

Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ., Κόκουρας,  η πρόεδρος του Π.Σ. Θεσσαλίας Τ. Ντόκου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του δήμου Τυρνάβου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σ. Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χ. Παπαδόπουλος, η υπεύθυνη γυναικείας επιχειρηματικότητας Κ. Τζήκα, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δ. Παπαλέξης, το μέλος της διοίκησης Ζ. Ακριβούλη, η νομική σύμβουλος Μ. Γαλλιού, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας Γ. Καριπίδης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Στο στήσιμο της εκδήλωσης και στην επιτυχή πραγματοποίησή της συνέβαλαν τα μέγιστα και οι σύλλογοι της περιοχής, Μορφωτικός, Πολιτιστικός, Γαϊτανάκι – Μπουρανί, Γυναικών και Αβδελλιωτών, τους οποίους ευχαρίστησε σε δηλώσεις του στο paidis.com ο πρόεδρος του Ε.Σ. Τυρνάβου Κ. Πετμεζάς, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την τοπική κοινωνία που στήριξε με θέρμη την εκδήλωση.

Τέλος ο κ. Πετμεζάς και η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά τους; χορηγούς Οινοποιείο Τυρνάβου, τα αρτοποιεία Γουνιτσιώτη, Γατσαρούλη και Μαντά και τον επαγγελματία Γ, Μπελτέ για την προσφορά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ