ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Εξιχνιάστηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, περίπτωση κλοπής και περίπτωση απόπειρας κλοπής, που διαπράχθηκαν σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχή του Δήμου Τεμπών.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, μίας γυναίκας και ενός άνδρα, καθώς και σε βάρος άγνωστης, μέχρι στιγμής, συνεργού τους, κατά περίπτωση, για κλοπή, απόπειρα κλοπής, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, προχθές (16-02-2023) το μεσημέρι, οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, όπου οι δράστιδες προσέγγισαν δύο ηλικιωμένες ημεδαπές γυναίκες και αφαίρεσαν, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό από την μία παθούσα, ενώ παράλληλα αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μία ακόμη χρυσή αλυσίδα με σταυρό από την δεύτερη παθούσα, ανεπιτυχώς.

Ακολούθως, οι δύο δράστιδες επιβιβάστηκαν στο όχημα, στο οποίο τις ανέμενε ο τρίτος δράστης και διέφυγαν.

Στο πλαίσιο εκτεταμένων αναζητήσεων, το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε στην πόλη της Λάρισας, ωστόσο ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε σε σήματα στάσης των αστυνομικών και διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, διέφυγαν, προκαλώντας φθορές σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ημεδαπού, καθώς και σε μπάρα σταθμού διοδίων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ