ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ: «ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΛΑΤΕΙΑ;»

Κοινή ανακοίνωση των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 10ου Γυμνασίου, 27ου δημοτικού και 25ου Νηπιαγωγείου

Την Πέμπτη 16/02/2023, ημέρα εορτασμού του τοπικού εθίμου της Τσικνοπέμπτης οι σύλλογοι γονέων των σχολείων 27ο Δημοτικό, 25ο Νηπιαγωγείο και 10ο Γυμνάσιο της συνοικία του Ιπποκράτη, προσφέρανε σουβλάκια για όλα τα παιδιά, ενώ ακολούθησε μουσική και χορός στον προαύλιο χώρο των σχολείων.

Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν δράσεις στο οικόπεδο μπροστά από τα σχολεία, επί της οδού Ηρακλειανού το οποίο εδώ και χρόνια προορίζεται για την πλατεία της συνοικίας του Ιπποκράτη.

Κι ενώ ο δήμος διοργάνωσε εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη στην κεντρική πλατεία, οι Σύλλογοι Γονέων του 27ου Δημοτικού, του 25ου Νηπιαγωγείου και του 10ου  Γυμνασίου «τσίκνισαν» στην «πλατεία» της συνοικίας…

Στόχος ήταν στο πλαίσιο των δράσεων για τις Απόκριες, με καλή διάθεση και με πρώτη σκέψη να γίνει μια ευχάριστη δράση με αγάπη για τα παιδιά, να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε, και να θυμίσουμε εκ νέου τις υποσχέσεις 30 ετών για την κατασκευή πλατείας στην συνοικία μας.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και πέρσι την ίδια εποχή και καθώς τα χρόνια περνούν ας ελπίσουμε ότι οι τοπικοί άρχοντες, θα σταματήσουν να τάζουν και να πραγματοποιηθεί η απολύτως αναγκαία για την συνοικία κατασκευή της πλατείας.

Οπότε , ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΛΑΤΕΙΑ … ??? … ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ
Και του χρόνου με υγεία !!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ