Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΡΓΙΟ ΜΑΡΟΥΔΑ

Τον πολυαγαπημένο Σέργιο, τον αγνό, μονάκριβο, πολύτιμο συνοδοιπόρο και σύντροφό μας, δεν θα τον ξεχάσουμε και θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας.
Πολύτιμο μέλος της Ομάδας Μελέτης Ιστορίας Κοινωνικών Αγώνων, με σημαντική συνεισφορά σε κάθε προσπάθεια.

Από τα πρώτα βήματα της Ομάδας μας συμμετείχε σε κάθε εκδήλωση, συμβάλλοντας ουσιαστικά στους στόχους της.
Τον συγκινούσε ιδιαίτερα η θεματολογία για το εργατικό και το επαναστατικό κίνημα. Ακόμα και η καθημερινότητα, ο τρόπος ζωής του είχε γίνει ένα με την δυναμική διεκδικητική, κινηματική έκφραση.

Αυτό φάνηκε από πολύ νωρίς, όταν όλη του σχεδόν η ενέργεια έβγαινε στο πεδίο της αγαπημένης του ΑΕΛ, μέσα από τον σύνδεσμο φιλάθλων των «Monsters».

Ο Σέργιος δεν άργησε πολύ να αντιληφθεί πως η ζωντάνια του θα εύρισκε την καλύτερή της έκφραση μέσα από το συλλογικό, οργανωμένο, ταξικό κίνημα που πάλευε για το «όλο».

Εκεί αντάμωσαν και οι δρόμοι μας στην ερευνητική, μελετητική αναζήτηση, αλλά και στην αγωνιστική έκφραση των κεκτημένων των ανιχνεύσεών μας.

Με όπλο το πλατύ χαμόγελο, που φεγγοβολούσε αυτόφωτα μεταδίδοντας σ’ όλους μας μια δύναμη αισιοδοξίας στολισμένης με καθαρές, χωρίς θολούρα, προτάσεις.
Πυλώνας στέρεος, ακάματος, πανέμορφος δίπλα σε κάθε βήμα του, η γλυκιά και τρυφερή συντρόφισσά του Δημητρούλα, όπως συνήθιζε να τη λέει.
Ανάμεσά τους και ένα αστεράκι, η Ανατολή που τους εξόπλιζε με δύναμη και χαρά, μετατρέποντάς τους σε ομοούσια τριάδα.

Καλό ταξίδι πολυαγαπημένε και πανάκριβε σύντροφε.

Θα βρίσκεσαι πάντα στη σκέψη και δίπλα μας, σε όλες τις εκδηλώσεις που θα διοργανώνουμε, σ’ όλες τις περιηγήσεις που θα κάνουμε.

Συλλυπητήρια στην αγαπητή μας Δήμητρα και ανοίγουμε μια τεράστια αγκαλιά στην μοναχοκόρη του Ανατολή… Συλλυπητήρια και στην πολυαγαπημένη αδερφή του Μαρία που του είχε μεγάλη αδυναμία και στον πατέρα του.

ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σημείωση: Η εκδήλωση της Πέμπτης, 23 Φλεβάρη 2023, για την Ε.Π.Ο.Ν. που ανακοίνωσε η Ομάδα μας, αναβάλλεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ