Ο ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΑ «ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ»

Δυο έννοιες που δύσκολα  θα περίμενε να διαβάσει κανείς στην ίδια πρόταση είναι «Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς» και «Λάρισα». Κι όμως συνδέονται και μάλιστα επιχειρηματικά. Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως στη δύση της καριέρας του ετοιμάζεται να αναπτύξει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλία.

Ο λόγος για τον Σουηδό άσο ο οποίος έχει επενδύσει σε γήπεδα Padel. Μια δραστηριότητα που βρίσκεται σε άνθιση στην Ευρώπη και τη χώρα μας καθώς όλο και περισσότερα γήπεδα «ξετρυπώνουν» σε διάφορες περιοχές και ο κόσμος φαίνεται πως βρίσκει τον συνδυασμό της… ρακέτας και του τένις αρκετά ενδιαφέρον.

Ο «Ίμπρα» έχει καταφέρει να χτίσει το Padel Zenter, το δικό του δίκτυο από κλαμπ padel σε όλη τη Σουηδία. Στα μέσα του 2021, άνοιξε μια εγκατάσταση στην Ουψάλα και η πρώτη στο Μιλάνο της Ιταλίας πρόκειται να ανοίξει φέτος. Η Padel Zenter κατασκευάζει γήπεδα padel εγκεκριμένα για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour.

Πρόκειται για ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο άθλημα και ο Ζλάταν… βλέπει μπροστά.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ένας από τους επόμενους επιχειρηματικούς σταθμούς για την εταιρεία του Ιμπραΐμοβιτς είναι η Λάρισα. Συγκεκριμένα, η τεράστια έκταση 13,8 στρεμμάτων που κάποτε στεγάζονταν το θρυλικό νυχτερινό κέντρο «Χίλια-Χείλια» και άλλες επιχειρήσεις διασκέδασης, πρόσφατα ενοικιάστηκε στην εταιρεία Padel Zenter η οποία αναμένεται να κατασκευάσει 18 γήπεδα Padel δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο του συγκεκριμένου αθλήματος στη Θεσσαλία.Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με την πρόοδο των εργασιών καθώς και οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Δείτε βίντεο: Ιμπραΐμοβιτς: Κάνει μεγάλη επένδυση στη Λάρισα – Αγόρασε την έκταση του «Χίλια-Χείλια»

Ιμπραΐμοβιτς: Κάνει μεγάλη επένδυση στη Λάρισα - Αγόρασε την έκταση του «Χίλια-Χείλια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ