ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ «ΛΕΟΝΤΑΣ»

Δείτε την ανακοίνωση της διοίκησης για την εκδήλωση

Μια μέρα που θα μείνει στις καρδιές μας όλων μας !
Ο Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντας έκοψε τη καθιερωμένη Βασιλόπιτα σε ένα κλίμα που περιγράφεται μέσα από ακριβώς αυτές τις λέξεις.
Η οικογένειά του Λέοντα είχε την ευκαιρία να βρεθεί σύσσωμη με όλα τα τμήματα του συλλόγου, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη θέρμη και λαχτάρα από όλες τις πλευρές στον φιλόξενο πολυχώρο Ανδρομέδα στον Τύρναβο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σύσσωμη η ανδρική ομάδα, οι αθλητές των αναπτυξιακών τμημάτων της Ακαδημίας, οι γονείς των νεαρών αθλητών, και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, δίνοντας ένα ιδιαίτερο «χρώμα» στο βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του συλλόγου Ευαγγέλου Ιωάννη καλωσορίζοντας τους παριστάμενους αθλητές,γονείς,φίλους με την ευχή του για μια Καλή Χρονιά.

Στη συνέχεια κάνοντας έναν πολύ σύντομο απολογισμό τόνισε τα εξής:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς τους γονείς των αθλητών της ακαδημίας που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας.

Ο Λέοντας δεν είμαστε εμείς.

Εμείς απλώς ξεκινήσαμε αυτή τη προσπάθεια και είμαστε απλοί υπηρέτες του.

Ο Λέοντας είναι οι 118 συνολικά αθλητές και αθλήτριες (υποδομές- έφηβοι-αντρικό και γυναικείο τμήμα) που ανήκουν στον οργανισμό που λέγεται Γυμναστικό Σωματείο Τυρνάβου Λέοντας.

Και όλα αυτά σε μόλις ενάμιση χρόνο !

Ο Λέοντας είναι οι γονείς των αθλητών μας.

Ο Λέοντας είναι οι φίλαθλοι που μας εμψυχώνουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Ο Λέοντας είναι οι δεκάδες χορηγοί από την τοπική κοινωνία του Δήμου Τυρνάβου και τη Λάρισα, που μας βοηθούν στηρίζοντας τις προσπάθειες μας.

Λέοντας είναι η ίδια η πόλη μας.

Τα καλύτερα έρχονται !!!

Ο λόγος στη συνέχεια πέρασε στον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Τέλιο Θεόδωρο ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του Καλή Χρονιά, και παράλληλα αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στο αναπτυξιακό κομμάτι, που αποτελεί το πρώτο και κύριο μέλημα της διοίκησης.

Και τέλος οι δύο προπονητές του συλλόγου Ζυγελόπουλος Αχιλλέας και Βαφειάδης Γεώργιος,έκαναν αναφορά τις προσπάθειες που κάνουν για τα παιδιά, εξελίσσοντάς τα αθλητικά και δημιουργώντας σωστές βάσεις με μια αθλητική νοοτροπία, που θα τα συνοδεύσει στην όποια καριέρα τους.

Τυχεροί οι μικροί αθλητές:

Δέσποινα Δ.

Βασίλης Σ.

Δημήτριος Α.

Χριστίνα Τ.

Κατερίνα Τ.

Ζήσης Π.

Ιωάννης Κ.

Ανδρέας Ν.

Από το Εφηβικό τμήμα τυχερός ήταν ο αρχηγός του τμήματος Μουζάκι Ιωάννης, από το γυναικείο τμήμα τυχερή ήταν η Μαριλένα Ντρένι, και τυχερός του αντρικού τμήματος ο αρχηγός Χασαμπαλιώτης Δημήτριος.

Στη πίτα των γονέων οι τυχεροί ήταν οι Αντωνόπουλος Γεώργιος που κέρδισε μια δωρεάν συνδρομή για τη νέα χρονιά, και ο Κασίδης Αθανάσιος μια δωροεπιταγή από  κατάστημα ενδυμάτων

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμητική πλακέτα δόθηκε στον αρχηγό του εφηβικού τμήματος Μουζάκι Ιωάννη για το ήθος του, καθώς προ δύο μηνών βρήκε και παρέδωσε στον κάτοχο του πορτοφόλι το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Κάπως έτσι, μια εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα, δώρα και εκπλήξεις έμεινε στην καρδιά όλων μας, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2024 με σύσσωμη ξανά την οικογένεια του Λέοντα.

Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση του πολυχώρου Ανδρομέδα και το εξαιρετικό του προσωπικό για την υπέροχη φιλοξενία.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας για τη προσφορά των πολυάριθμων δώρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ