Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΩΡΙΑ

Μήνυμα του Χρήστου Καπετάνου από το Δασοχώρι

Στην εκδήλωση για την κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής κοινότητας του οικισμού Δασοχωρίου παραβρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Φαλάνης και οικισμού Δασοχωρίου, Κωνσταντίνο Λυγούρα, τον τοπικό δημοτικό σύμβουλο Κώστα Βλαχούλη, μέλη του κοινοτικού συμβουλίου και αρκετούς κατοίκους που παρέστησαν στην εκδήλωση.

Επιπλέον, ενημερώθηκε για τα ζητήματα που προκύπτουν στον οικισμό, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, όπως το πρόβλημα της συγκέντρωσης υδάτων στους επαρχιακούς δρόμους του Δασοχωρίου, για ζητήματα συντήρησης υποδομών αλλά και γενικότερα για προβλήματα καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων.

«Δε νοείται εν έτει 2023 κανένας να αισθάνεται απομονωμένος στη περιοχή του, όπου και να διαμένει, έστω και αν είναι σε απομακρυσμένο μέρος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου, Κωνσταντίνος Λυγούρας, ο αντιπρόεδρος Ρένος Καρυώτης, ο Κώστας Βλαχούλης, αλλά και σύσσωμο το συμβούλιο κάνουν εξαιρετική δουλειά στην επικοινώνηση και εντέλει την επίλυση των προβλημάτων του οικισμού από τους αρμόδιους φορείς. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η πλατεία του οικισμού.

Όλοι όσοι έχουμε δημόσιο λόγο και ασχολούμαστε με τα κοινά οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και να συνεργαζόμαστε για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της καθημερινότητάς τους, είτε αυτές αφορούν σε υποδομές, στη δημιουργία, τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό αυτών, είτε σε βελτίωση εν γένει του βιοτικού τους επιπέδου.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ