ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 28ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό του Έβρου. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει όλον τον Έβρο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό γεγονός, ενώ το καρναβάλι ακυρώθηκε.

Η γυναίκα βρέθηκε την Δευτέρα 20/2 νεκρή σε χαράδρα, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά. Στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της κλήθηκε ιατροδικαστής ο οποίος από τα πρώτα ευρήματα «βλέπει» πιθανή αυτοκτονία. Ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι και όσοι της γνώριζαν κάνουν λόγο για μία γυναίκα πολύ δραστήρια που δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι.

Η 28χρονη, ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή. Συμμετείχε πάντα στα κοινά του χωριού και σε όλες τις εκδηλώσεις ενώ ήταν και η ψυχή της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Μάλιστα έφυγε από το σπίτι της την Κυριακή με τη μηχανή της λέγοντας ότι πάει να δει ποδοσφαιρικό αγώνα.

Όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι της το βράδυ, οι συγγενείς της άρχισαν να την αναζητούν. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας την εντόπισαν νεκρή στη χαράδρα.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Φως στην ακριβή αιτία θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Για τις Αρχές όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Στο σημείο που βρέθηκε η 28χρονη νεκρή εντοπίστηκε το κινητό της τηλέφωνο το οποίο θα αποσταλεί στα εργαστήρια για εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από το Τ.Α. Τυχερού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.  Οι αστυνομικοί θα λάβουν καταθέσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν την απασχολούσε κάτι τον τελευταίο καιρό, που την οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή της, ή κάτι άλλο συνέβη. Παράλληλα αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε να εξακριβωθεί εάν η 28χρονη επέβαινε μόνη της στην μοτοσικλέτα ή με κάποιον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εκτιμάται ότι η γυναίκα προσπάθησε αρχικά, για άγνωστο λόγο, να χαράξει τις φλέβες της και όταν δεν τα κατάφερε, πιθανόν σήκωσε την μπλούζα της και μαχαιρώθηκε στο στήθος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδελφός της είπε στους αστυνομικούς πως η 28χρονη χρησιμοποιούσε τέτοιου είδους μαχαίρι για αγροτικές εργασίες.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» του Open ο δημοσιογράφος Τάσος Παλαιστίδης από το thrakinet.gr, η νεκροψία – νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα, έως το μεσημέρι.

enikos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ