Ο ΑΛ. ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκπροσώπησε στην εκδήλωση τον Κυριάκο Βελόπουλο

Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» και Βουλευτής Λάρισας, ο Κυριάκος Βελόπουλος, εκπροσωπήθηκε επίσημα, από τον Αλέξανδρο Παπαχατζή, Καθηγητή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφιο Βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», που παραβρέθηκε στην πρόσφατη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών Ν. Λάρισας.

Ο Καθηγητής Αλέξανδρος Παπαχατζής, που σημειωτέον, είναι τρίτεκνος και ο ίδιος, μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Προέδρου, κ. Κυριάκου Βελόπουλου και την διαβεβαίωσή του, ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, στηρίζοντάς τους με την κατάθεση Ερωτήσεων στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο της Βουλής, όπως και με την προσπάθειά του να αναγνωριστούν οι τρίτεκνες οικογένειες, ως πολύτεκνες.

Επιπλέον και ο ίδιος ο κος Παπαχατζής, ως τρίτεκνος, αλλά και ως Πανεπιστημιακός, μετέφερε την εμπειρία του για τα συνεχή εμπόδια που κάθε χρόνο αυξάνονται, αντί να μειώνονται και αφορούν το ευαίσθητο θέμα των μεταγραφών των παιδιών τους στα Πανεπιστήμια.

Ένα ακόμη μεγάλο θέμα που αναφέρθηκε, είναι η έλλειψη ισχυρών κινήτρων και επιδομάτων, που θα παρακινούσαν πολλά ζευγάρια, να γίνουν τρίτεκνα, συνεισφέροντας άμεσα στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας και στην απάλειψη της υπογεννητικότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ