ΣΟΚ: 18ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάχη δίνουν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή 18χρονο που υπέστη ανακοπή στη Θεσσαλονίκη, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Grtimes, ο 18χρονος έπαιζε ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5Χ5 με φίλους του επί της Αγίου Δημητρίου, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε δυσφορία και έπεσε στο έδαφος.

Μόλις όταν ο νεαρός, με καταγωγή από τη Βέροια, κατέρρευσε οι φίλοι του κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο.

Σταμάτησε να παίζει γιατί ζαλιζόταν

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα ο 18χρονος σταμάτησε να παίζει γιατί ζαλιζόταν.

«Μας είπε πως ζαλίζεται και κάθισε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος» ανέφεραν.

Άμεσα άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ “Ηρακλής” (Ιβανώφειο και Κατσάνειο) που αντιλήφθηκαν το γεγονός, έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβασή τους, επανέφερε τον 18χρονο αθλητή, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε ξανά.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό, ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο, που τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ