ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ, ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θοδωρή Σκυλακάκη στη Λάρισα, με αφορμή την συμμετοχή του στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, κατέδειξε τον στρατηγικό χαρακτήρα του νομού στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας μας».
Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά την κατ’ ιδίαν συνάντησή της με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη στη Λάρισα.

«Τα τελευταία χρόνια όλοι γνωρίζουμε καλά πως δοκιμάστηκαν οι αντοχές τόσο της κοινωνίας, όσο και της οικονομίας. Είμαστε όμως όρθιοι! Τα καταφέραμε, χάρη στο σχεδιασμό, την στρατηγική και την σκληρή δουλειά της Κυβέρνησης. Οι εξωγενείς παράγοντες που προκάλεσαν διαδοχικές κρίσεις δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν την σημαντική πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και την αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας.

Η οικονομία μας μεγεθύνθηκε, οι εξαγωγές μας απογειώθηκαν, τα ελληνικά νοικοκυριά στηρίχθηκαν και συνεχίζουν να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Η διαπίστωση του κ. Σκυλακάκη πως ο νομός της Λάρισας θα πρωταγωνιστήσει και στον τομέα των επενδύσεων τα επόμενα χρόνια αποδεικνύει την δυναμική της τοπικής οικονομίας και την ποιότητα των τοπικών επιχειρήσεων, αρκετές εκ των οποίων, πρωταγωνιστούν όχι μόνο στη χώρα αλλά και στο εξωτερικό.

Όλοι εμείς στη ΝΔ, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μάχη της επόμενης μέρας για σταθερότητα και ανάπτυξη, χωρίς να διακινδυνεύσουμε το παραμικρό από τα επιτεύγματα της τελευταίας τετραετίας», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ