ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΙΘΑΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Φουντώνουν τα τελευταία 24ωρα τα σενάρια που θέλουν τον πρωθυπουργό να θέτει υποψηφιότητα και στο νομό Λάρισας, ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων πολιτικών αρχηγών, όπως ο Γ. Παπανδρέου το 2004, ο Κ. Καραμανλής το 2009, ο Β. Βενιζέλος το 2015 και οι Αλ. Τσίπρας και Κ. Βελόπουλος το 2019.

Τα σενάρια που φουντώνουν λίγο πριν έλθει στη Λάρισα για να μιλήσει την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης φούντωσαν ακόμη περισσότερο σήμερα με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο να απαντά σε σχετική ερώτηση σε εκπομπή της Βουλής Τηλεόρασης όταν χαρακτηριστικά είπε:

«θα είναι τιμή και θα καταδείξει και το ενδιαφέρον που σηματοδοτεί η υποψηφιότητα του πρωθυπουργού στον κάμπο, στη μεγαλύτερη αγροτική περιφέρεια της χώρας. Και στο παρελθόν έχει ξαναγίνει, το 2009 ο Κώστας ο Καραμανλής είχε ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα. Για εμάς θα είναι αναμφίβολα, τιμή να είμαστε στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον πρωθυπουργό».

Και μπορεί ο κ. Χαρακόπουλος να χαρακτήρισε τιμή για τους υποψηφίους την συνύπαρξη στο ψηφοδέλτιο με δεδομένο το ρευστό πολιτικό τοπίο που διαμορφώνει η απλά αναλογική η πιθανή υποψηφιότητα Μητσοτάκη αναψε φωτιές στα επιτελεία όλων των υποψηφίων.

Ασε που δεν είναι και λίγοι αυτοί που έλεγαν σήμερα ότι ποτέ δεν κέρδισε εκλογές το κόμμα υποψήφιου πρωθυπουργού που ήταν στο ψηφοδέλτιο του νομού Λάρισας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ