ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ …σ. ΣΕΡΓΙΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Αριστερής Ανασύνθεσης – Σύγχρονο κομμουνιστικό Σχέδιο

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας σύντροφο Σέργιο Μαρούδα ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή.
Με τον σύντροφο Σέργιο πορευτήκαμε από κοινού, τόσο στον δρόμο και τα κινήματα, όσο και στα διάφορα πολιτικά μορφώματα , στα οποία η παρουσία του ήταν γνωστή για τη μαχητικότητα και την πίστη του στην Κομμουνιστική υπόθεση αλλά ακόμα περισσότερο για το ήθος και την ανιδιοτέλεια του.

Το χαμόγελό του, ο ακέραιος χαρακτήρας του και η πίστη του στα ιδανικά του κομμουνισμού έχουν χαραχθεί βαθιά στις καρδιές μας και αποτελούν πυξίδα στον δύσβατο δρόμο του αγώνα που έχουμε να διανύσουμε.

Ακόμα και στο τέλος, σε αυτή την άνιση μάχη που κλήθηκε να δώσει, ο Σέργιος έφυγε ορθώνοντας το τεράστιο ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ μέσα από την προσφορά των οργάνων του σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, παραδίδοντας μας μαθήματα ζωής και αλληλεγγύης όπως έκανε άλλωστε σε ολόκληρη την πορεία του.

Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύντροφό του Δήμητρα, την κορούλα τους Ανατολή, την αδελφή του Μαρία στον πατέρα του, σε όλους τους συγγενείς του, στους συντρόφους του ΝΑΡ και τους οικείους του μαζί με την δέσμευση μας ότι θα τιμάμε την μνήμη του μέσα από τους αγώνες μας, μπολιασμένους με τα ιδανικά που μας κληροδότησε.

Τιμή μας που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια ΣΥΝΤΡΟΦΕ.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ