ΝΕΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ

Τη δική του σφραγίδα φιλοδοξεί να βάλει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο νομό Λάρισας ο νεαρός Πολιτικός Μηχανικός με καταγωγή από τον Τύρναβο Αποστόλης Πέκας ο οποίος έχει αποδείξει όλο το προηγούμενο διάστημα με τις δημόσιες παρεμβάσεις του αλλά και την εργασία του ως ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Λαρισαίων ότι και δυναμικός είναι και πολύ καλά καταρτισμένος γνωρίζοντας που «πονάνε» οι τοπικές κοινωνίες.

Αποτελώντας πολιτική πρόταση της Νεολαίας ο και Αβδελλιώτης Αποστόλης Πέκας, φαίνεται ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα που αποδέχθηκε την πρόταση της νεολαίας και τον πρότεινε με τη σειρά του για το ψηφοδέλτιο στο νομό.

Τώρα ο Αποστόλης Πέκας όπως ανέφερε και στην πρώτη του δήλωση για την υποψηφιότητά του είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη για δικαιοσύνη και για πολιτική αλλαγή ενάντια «στην πιο νεοφιλελεύθερη και διεφθαρμένη δεξιά κυβέρνηση», όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και φυσικά από την περιοχή του Τυρνάβου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τον προεκλογικό του αγώνα, στέλνοντας το μήνυμα ότι μπορεί να αποτελέσει εκπρόσωπο και της περιοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα αλλά και μετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ