ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ενωτικός και αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. στις εκλογές της άνοιξης εμφανίστηκε στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πίτας της ΝΕ Λάρισας του κόμματος παρουσία του Μ. Κατρίνη, ο υποψήφιος βουλευτής και αντιδήμαρχος Λαρισαίων Σωτήρης Βούλγαρης ζητώντας από μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. να πάνε ενωμένοι με στόχο την θεαματική αύξηση των ποσοστών του Κινήματος για να είναι μια διαφορετική μέρα η επομένη των εκλογών για τη Πατρίδα και το Λαό.

Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ανέφερε τα εξής:

«Μια βραδιά που μας γέμισε όλους με αισιοδοξία!
Ήμασταν όλοι εκεί στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λάρισας με κεντρικό ομιλητή τον φίλο, σύντροφο και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλη Κατρίνη, που ανέδειξε μεταξύ άλλων, την προγραμματική υπεροχή των θέσεων του Κινήματος, καταλήγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί και οφείλει να γίνει ο ισχυρός πόλος.
Στη σύντομη τοποθέτησή μου, μεταξύ άλλων, κάλεσα όλους τους παρισταμένους συντρόφους να συστρατευθεί ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί στον κοινό αγώνα για την κοινωνία όπως μας δίδαξε ο Ανδρέας, κάνοντας έκκληση για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ όλων όσων επέλεξαν κάτι άλλο στο παρελθόν.
Με σύνθημα…
Πάμε όλοι μαζί!
Πάμε ενωμένοι με στόχο την θεαματική αύξηση των ποσοστών του Κινήματός μας για να είναι μια διαφορετική μέρα η επομένη των εκλογών για τη Πατρίδα και το Λαό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ